More clubhouse changes -- the kitchen

Early last week, I posted about the clubhouse transformation I recently completed with Maya Wood and Company:
Today, I want to feature a much smaller space, one that we actually made smaller during the renovation process. While it is unusual to want a smaller kitchen, the clubhouse was more in need of storage than food prep space, so a strange wall with a former bar counter was closed off to add storage space in an adjacent room.
The back wall had an unusually deep unusable counter.
Although the space did lose square footage, using a lighter color on the walls and adding interesting details makes this new space seem bigger and is definitely more functional.
New painted cabinets, new silestone countertops and a terrific barn door to conceal storage are huge improvements to this space. Behind the door are folding chairs that are mounted to the wall, eliminating this mess in the bathroom:

Maya's team built these beautiful barnwood shelves to house the microwave, allowing full use of the countertops.

I'll post about the bathroom transformation soon.

I'm heading out to take more makeover photos this morning and am making arrangements for tear down at the Design House. There's one more week to come see the show. It makes a really nice outing -- thanks for those who have been out to see it!

Let me know if your home needs some Embellishing -- I'm always looking for more projects!

No comments:

Post a Comment