5.04.2015

Clubhouse

This community clubhouse re-do was a different kind of project for me -- public spaces = lots of opinions! I am very proud of this transformation and hope that the people in the community enjoy using it.

Before -- Main Room
This building is right off of the pool and had a nautical theme.
The big entertainment unit was dated and ornate and the faux plants were just......faux.
The new color palate is calm and clean. From the walls to the new carpeting to the furniture, everything in this space has a soft grey finish. A new large chandelier is the centerpiece, drawing your eye upward.
I replaced the old entertainment cabinet with a custom credenza built by Maya Wood and Company. They did a terrific job of incorporating the ductwork from above eye level in the big unit to the bottom of the new sleeker cabinet. This cabinet will be useful for events to hold food or display items.

Here's another shot of the tired furniture and worn carpet.
And how it looks now. Beautiful barnwood doors by Maya Wood and Company flank the bathroom entry. They add so much character and dimension to the space.







A big change, don't you think? I'll post more transformations for this clubhouse soon.
Keep posted!
Ami


2 comments:

  1. Thank you, Jeannine. It feels completely different now!

    ReplyDelete